Hotstone_massage

 

Zij die voor een hotstone massage kiezen, kunnen zich verwachten aan een massage waarbij ik met mijn handen alsook met lavastenen in de handpalm masseer. Tegelijkertijd worden er 'legstenen' gebruikt. Dat zijn de grotere zwaardere stenen waarmee niet gemasseerd kan worden. Zij dienen als 'verwarmer' op die plaatsen waar uw lichaam die diepgaande straling goed kan gebruiken. 
Het weldadige effect van de warmte in combinatie met therapeutische massage geeft deze massage een wellness karakter.
De lavastenen worden verwarmd op een plaat die een maximum temperatuur van 55°C  haalt.  De hete stenen worden echter niet direct op het lichaam gelegd. Ik voel of ze niet te heet zijn en indien nodig worden ze even ondergedompeld in koud water.
Deze massage wordt bij voorkeur bij mij thuis gegeven, omwille van de praktische kant met het opwarmen en afkoelen van de plaat.

 

 

Stel dat je graag gemasseerd  wilt worden, maar je voelt je niet zo vertrouwd met de handen van een massagetherapeut op uw lichaam, wel dan kunt u nog altijd opteren voor "voetreflexologie".

Voetreflexologie is een alternatieve geneeswijze waarvan haar oorsprong in China ligt en als doel heeft de mens gezond te houden/maken door energieblokkades in het lichaam op te lossen. De leer gaat ervan uit dat elk orgaan in verbinding staat met een zone op de voet. Indien de energie baan vanuit de zone naar het orgaan niet goed zit, dan onstaan er klachten. Als massagetherapeut ga ik de klachten in uw lichaam via uw voet behandelen.

 

Voetreflexologie

Interesse in een hotstone massage of voetreflexologie?

Bel of email om uw massage te boeken, bijkomende vragen mag u gerust stellen!