Massage_olie2

 

'Aromatherapie' heeft als doel het geestelijk en lichamelijk herstel te bevorderen.  

Biotikos® essentiële oliën worden gebruikt in de 'aromatherapie' waar ze ingezet worden via 'verdamping' (om te inhaleren) of 'gemengd in een plantaardige olie' (om aan te brengen op de huid).

Ze worden altijd bewaard in een donker flesje en in een koele omgeving en het is aangeraden om het dopje van het flesje er altijd weer snel op te draaien na gebruik, omdat essentiële of 'etherische' oliën snel verdampen als ze bloot worden gesteld aan de lucht.

Sommige aroma's zitten in een flesje van 15ml, terwijl andere in een flesje van slechts 5ml zijn ondergebracht. Van waar dit verschil? Het is een feit dat men bijvoorbeeld een massaal aantal rozeblaadjes nodig heeft om een volledig flesje van 15ml te vullen, terwijl men van lavendel veel minder nodig heeft om dezelfde hoeveelheid aan olie te bekomen. Het product wordt uiteraard duurder naar gelang de te gebruiken hoeveelheden en rozensynergie wordt dan ook in een 5ml flesje verkocht. Lavendel in 15ml en ze kosten beiden evenveel, dit om maar eens te illustreren hoe men aan de prijsstelling komt.

Aromatherapie Prijslijst

OPMERKING
Essentiële oliën NOOIT RECHTSTREEKS op de huid aanbrengen! Altijd mengen met een 'drager', een plantaardige olie (bvb. st.janskruidolie, jojobaolie, amandelolie, ...)

 

Massage_olie

MIX VOOR DE SPIEREN/GEWRICHTEN

Tijdens mijn opleiding 'Basis aromatherapie' heb ik geleerd hoe je een mix voor de spieren/gewrichten kan maken. Hiervoor gebruik ik 4 verschillende essensiële oliën en 1 plantaardige drager (allen van Biotikos®) die zeer ontstekingremmend en krampstillend werken.
Er zijn 2 soorten, een sterke dosering (spier 'groen') en een mildere (spier 'blauw'). Afhankelijk van uw klachten kunt u één van beiden bij mij laten samenstellen.
Deze oliën worden in een dosering van 10ml gemaakt in een flesje van 15ml en het flesje wordt verzegeld en voorzien van een etiket met de samenstelling op. Het is een kant- en klare bereiding, u hoeft er geen plantaardige olie aan toe te voegen. De olie mag enkel lokaal op de pijnlijke plaats worden 'ingemasseerd'. Het is niet de bedoeling om gans uw lichaam hiermee in te masseren, want daarvoor worden andere samenstellingen gemaakt.

Massage_olie1

PRIJZEN
------------

SPIER GROEN : 8 € /10ml

SPIER BLAUW : /10ml

Interesse in de mix voor spieren/gewrichten of alle andere essentiële oliën?

Al uw vragen omtrent toepassingen kunt u mij stellen via mail