Drawing Massagetherapie

 

De homeopathie onder de manuele technieken

 

Drawing (10)

Relaxatie- & Sportmassage

Ontspannen... ZEN...I CAN...het wordt meer en meer een "werk"woord voor vele mensen en ja voor sommigen moet er zelfs een agendapunt van gemaakt worden, want 'geen tijd voor', 'andere zaken zijn nu belangrijker', 'de kinderen', enz... Inspanning... we'moeten' naar de wellness, we moeten dit en dat...
Toch kan het anders!

Sporten... YES... NO STRESS want 'in de media' claimen ze dat je er gezond door blijft of dat je er zelfs van vermagerd en natuurlijk worden de kinderen er socialer door en ga zo maar verder.
De essentie van sport zit hem in de betekenis van de herkomst van het woord 'sport'. 

Meer...

 

 

Drawing (9)

Hotstone massage & Voetreflexologie

Warmte... VOELEN... en vooral rustig genieten. Het gevoel dat die warme wollen trui niet om je lichaam, maar als een isolator rond uw bot- en spierstructuren zit, elke vezel in uw lichaam die naar warmte schreeuwt, voelt zich knus en geborgen.  Dit alles is statische rust... teweeg gebracht door lavastenen (uit Ijsland) die het kenmerk hebben hun warmte lang af te geven eens ze verhit zijn. Daar rust roest zal ik als massagetherapeut u ook tegelijkertijd masseren. Deze combinatie kan zeer relaxerend ervaren worden.
Meer...

Drawing (11)

Aromatherapie

Biotikos® essentiële oliën zijn 'pure' biologische oliën die gewonnen worden uit planten, kruiden en bloemen. Om een beetje olie uit bijvoorbeeld de bladeren, wortels en hars te verkrijgen past men speciale technieken toe. Vroeger werden planten 'geweekt' in een plantaardige olie gedurende een maand of werden bloemblaadjes op dierenvet gelegd om te trekken. Tegenwoording werkt men hoofdzakelijk met 'waterdampdestillatie' als extractiemethode. 
Meer...

 

 

 

 

 

 

 

Missie

 

Als massagetherapeut naar de klant toe komen om in zijn/haar vertrouwde comfort zone een kwalitatieve "feel better" massage aan te bieden 

massage_8